Landeck

Piste informatie
Makkelijk: 6 km
Gemiddeld: 15 km
Moeilijk: 1 km
accommodaties
4 vakantiehuizen in Landeck via Chalet.nu

4 vakantiehuizen

in Landeck via Chalet.nu
11 hotels in Landeck via Booking.com

11 hotels

in Landeck via Booking.com

De wintersport bestemming Landeck maakt deel uit van het skigebied Venet Region, gelegen in de regio Tirol. Het is een vrij rustig skidorp, dat vooral wordt bezocht door wintersporters die liever niet de drukte van de grote skioorden willen. In Landeck is de sfeer gemoedelijk en staat de wintersport nog op nummer één. Het is dan ook niet verrassend dat Landeck vooral populair onder families met kinderen.

Landeck is in het bezit van een eigen skigebied, dat vooral voor beginners en gezinnen met kinderen geschikt is. Het skigebied reitkt van 780 tot 2212 meter en beschikt over ongeveer 21 kilometer aan skipisten. Hiervan is zes kilometer blauw en vijftien kilometer rood. Gevorderde skiërs zullen snel uitgekeken zijn in Landeck. Langlaufliefhebbers kunnen genieten van circa 18 kilometer aan loipen. Overige wintersporten die kunnen worden beoefend in landeck zijn onder meer schaatsen, winterwandelen en rodelen. Voor rodelaars is zelfs ruim dertig kilometer aan rodelplezier.

Overige skidorpen in het skigebied Venet Region zijn Fliess en Zams. Deze skioorden zijn te bereiken met de speciale skibus.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Landeck

Google map

Google map of Landeck

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen