Längenfeld

Längenfeld


hoogte
1.800 m - 3.080 m
1.280 m
Totaal piste 110 km
Makkelijk 35 km
Gemiddeld 55 km
Moeilijk 20 km
Liften

7 x

8 x

7 x
Längenfeld

De wintersport bestemming Längenfeld maakt deel uit van het skigebied Obergurgl - Hochgurgl, gelegen in de regio Tirol. Längenfeld bevindt zich op 1180 meter boven de zeespiegel en staat bekend om de gastvrijheid jegens toeristen. Zowel in de zomer als in de winter worden de toeristen hartelijk ontvangen. Het wintersporttoerisme in Längenfeld is niet heel immens, maar zeker populair. Dit komt door de goede skimogelijkheden en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Längenfeld biedt aansluiting op het skigebied van Obergurgl – Hochgurgl. Deze twee skigebieden die vroeger nog apart van elkaar waren, maar door de lift Top-Express Gurgl met elkaar in verbinding staan, bieden tezamen 110 kilometer aan pistes. Hiervan is 35 kilometer blauw, 55 kilometer rood en 20 kilometer zwart. Längenfeld is dus een uitstekende locatie voor beginners, maar ook de betere skiërs onder ons zullen hier voldoende uitdaging vinden. Na het skiën kan de wellness liefhebber in Längenfeld ook nog genieten van de prachtige AquaTherme.

Overige wintersporten die zijn te beoefenen is Längenfeld zijn onder meer langlaufen, snowboarden en winterwandelen. Voor de snowboarders zijn er diverse funparken en een aantal uitdagende buckelpisten. Liefhebbers van de langlaufsport kunnen gebruik maken van een loipenet van circa twaalf kilometer. Het bosrijke gebied tussen Obergurgl en Hochgurgl leent zich ideaal voor winterwandelingen.

Google map

Google map of Längenfeld

Sneeuwhoogte

Momenteel is er (nog) geen sneeuwinformatie bekend.

Actuele weer

Er is momenteel (nog) geen weerinformatie bekend

Specificaties skigebied Längenfeld

Afstand tot Utrecht: 888 km
Hoogte skidorp: 1.180 m
Hoogte skigebied: 1.800 m - 3.080m
Hoogteverschil: 1280 m
Totale lengte pistes: 110 km
Blauwe pistes: 35 km
Rode pistes: 55 km
Zwarte pistes: 20 km
Langlaufloipes: 12 km
Skischool: Ja

Wintersportmogelijkheden Längenfeld

Skiën:
Beginners:
Gevorderden:
Snowboarden:
Langlaufen:
Rodelen:
Wandelen:
Après-ski:
Kindvriendelijk:
Sneeuwkanonnen:
Funpark:
Sneeuwkanonnen:
Social media
Skigebied Obergurgl Hochgurgl in Oostenrijk