Laterns

Piste informatie
Makkelijk: 8 km
Gemiddeld: 15 km
Moeilijk: 4 km
accommodaties
2 vakantiehuizen in Laterns via Chalet.nu

2 vakantiehuizen

in Laterns via Chalet.nu
3 hotels in Laterns via Booking.com

3 hotels

in Laterns via Booking.com

De wintersport bestemming Laterns vormt het centrum van het skigebied Laternsertal, gelegen in de westelijke regio Vorarlberg. Het is een gemoedelijk skidorp, waar de sport nog veruit op nummer 1 staat. Toch zijn er een aantal gezellige eetgelegenheden op en rondom de pisten. Doordat het een vrij rustig skidorp is, zijn wachttijden voor de skiliften een zeldzaam voorval.

Vanuit het skidorp Laterns, dat zich op ongeveer 920 meter hoogte bevindt, brengen zes skiliften de wintersporters naar een hoogte van maximaal 1785 meter. Hier wacht ongeveer 27 kilometer aan pisten op u. Hiervan is vijf kilometer blauw, 18 kilometer rood en vier kilometer zwart. Het grootste gedeelte is dus van een gemiddeld niveau, maar ook voor beginners en gevorderden zijn goede mogelijkheden. Het is een zeer sneeuwzeker skigebied, waardoor u hier het hele skiseizoen van de wintersport kunt genieten.

Liefhebbers van de langlaufsport hebben niet veel te zoeken in Laterns. Er zijn namelijk geen langlauffaciliteiten. Wel zijn er uitstekende rodelmogelijkheden. De drie kilometer lange rodelbaan biedt plezier voor een ieder die van snelheid houdt. Snowboarders kunnen hun kunsten vertonen in het funpark.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Laterns

Google map

Google map of Laterns

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen