Kinderskikurs, Schladming © Österreich Werbung/Peter Burgstaller

Lermoos

Piste informatie
Makkelijk: 11 km
Gemiddeld: 13 km
Moeilijk: 2 km

1.000 m - 2.160 m
1.830 m
33 km

Liften
1 x
4 x
3 x
Logo skigebied Lermoosligging Lermoos in Oostenrijk

De wintersport bestemming Lermoos maakt deel uit van het grote skigebied Tiroler Zugspitzarena, gelegen in de regio Tirol. Het is een populair skioord, met vele comfortabele hotels en pensions. Lermoos is een gemoedelijk dorp, met een klein centrum met slechts een aantal restaurants en bars. Verwacht hier dan ook geen bruisende après-ski dat tot in de late uurtjes doorgaat.

Lermoos heeft de beschikking over een klein eigen skigebied. In totaal beschikt Lermoos over ongeveer 33 kilometer aan skipisten. Hiervan is 18 kilometer blauw, 13 kilometer rood en twee kilometer zwart. Ook kan er hier prima worden gelanglauft. Lermoos bezit een loipenet van 33 kilometer. U heeft tevens aansluiting op een loipenet van bijna 175 kilometer.

Lermoos heeft aansluiting op het skigebied van Tiroler Zugspitzarena. Dit zijn de skigebieden van de skidorpen Berwang, Bichlbach, Ehrwald, Heiterwang en Lermoos bij elkaar. De 147 kilometer pisten maken het skigebied aantrekkelijk voor snowboarders en skiërs. Het overgrote deel van de pisten zijn gemakkelijk tot gemiddeld. Toch is er ook voldoende uitdaging voor de ervaren wintersporter. Het wintersportgebied staat in een goede verbinding door middel van de in totaal 56 skiliften.

Er zijn ook prachtige winterwandelingen te maken. Voor snowboarders zijn er een aantal uitdagende funparks voor zowel beginners als gevorderden. Ook is er een halfpipe en zijn er goede mogelijkheden voor freeriders.

Google map

Google map of Lermoos

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Momenteel is er (nog) geen sneeuwinformatie bekend.

Actuele weer

Er is momenteel (nog) geen weerinformatie bekend

Specificaties skigebied Lermoos

Afstand tot Utrecht: 820 km
Hoogte skidorp: 1.003 m
Hoogte skigebied: 1.000 m - 2.160m
Hoogteverschil: 1830 m
Totale lengte pistes: 33 km
Blauwe pistes: 11 km
Rode pistes: 13 km
Zwarte pistes: 2 km
Langlaufloipes: 33 km
Skischool: Ja

Wintersportmogelijkheden Lermoos

Skiën:
Beginners:
Gevorderden:
Snowboarden:
Langlaufen:
Rodelen:
Wandelen:
Après-ski:
Kindvriendelijk:
Sneeuwkanonnen:
Funpark:
Sneeuwkanonnen:

Zoeken

Socialize

Advertentie

Vakantiehuizen