Leutasch

Piste informatie
Makkelijk: 4 km
Gemiddeld: 1 km
Moeilijk: 0 km
accommodaties
12 vakantiehuizen in Leutasch via Chalet.nu

12 vakantiehuizen

in Leutasch via Chalet.nu
110 hotels in Leutasch via Booking.com

110 hotels

in Leutasch via Booking.com

De wintersport bestemming Leutasch maakt deel uit van het skigebied Skiregion Seefeld, gelegen in de regio Tirol. In tegenstelling tot de omliggende gemeenten, zoals Mösern, Scharnitz, Seefeld en Wildermieming, heeft Leutasch een sterk agrarisch uiterlijk. Het is een gemoedelijk skidorp, waar niet veel après-skimogelijkheden zijn. Hier staat de wintersport nog op nummer één.

Leutasch heeft een klein eigen skigebied van ongeveer negen kilometer. Hiervan is vijf kilometer blauw, drie kilometer rood en één kilometer zwart. Het zijn voornamelijk comfortabele pistes voor het gehele gezin, alsmede voor beginners. Toch zijn er een aantal pisten voor de wat meer ervaren skiërs. Echte diehards zullen zich hier echter snel vervelen. Zij trekken naar overige plekken in het skigebied Seefeld.

Leutasch is echter vooral berucht vanwege de uistekende langlaufcondities. Leutasch heeft namelijk aansluiting op het loipenet van Seefeld. De meer dan 250 kilometer aan loipes zijn zeer variërend qua moeilijkheidsgraad en dus geschikt voor een ieder. Zo zijn er een aantal zeer uitdagende loipes. Niet voor niets werd in de Olympische Winterspelen van 1964 en 1976 het onderdeel langlaufen in Seefeld afgewerkt. Net als overigens het schansspringen en de Noordse combinatie.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Leutasch

Google map

Google map of Leutasch

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen