Lungotz

Piste informatie
Makkelijk: 7 km
Gemiddeld: 63 km
Moeilijk: 7 km
accommodaties
1 vakantiehuizen in Lungotz via Chalet.nu

1 vakantiehuizen

in Lungotz via Chalet.nu
14 hotels in Lungotz via Booking.com

14 hotels

in Lungotz via Booking.com

De wintersport bestemming Lungötz maakt deel uit van het skigebied Dachstein-West, gelegen in de regio Salzburg(erland). Het skioord bevindt zich op ongeveer zestig kilometer van de geboortestad van Mozart, Salzburg. Lungötz is een rustig skioord, waar een gemoedelijke sfeer heerst. Wat betreft het après-skileven, valt hier weinig te beleven. Dat betekent echter niet dat hier niets te doen is. U kunt het hier zeker met het hele gezin een leuke en gezellige wintersportvakantie hebben.

Het skigebied van Lungötz bevindt zich op de Annaberg. Hier vindt u 152 kilometer aan skipisten. Hiervan is 12 kilometer blauw, 125 kilometer rood en 15 kilometer zwart. De moderne sneeuwkanonnen zorgen ervoor dat het skigebied zeer sneeuwzeker is. Liefhebbers van de langlaufsport kunnen genieten van een loipenet van ongeveer 24 kilometer. Ook is er een kilometer lange rodelbaan en is er de mogelijkheid tot schaatsen en wandelen.

Het skigebied Dachstein-Westbestaat verder uit een aantal andere skioorden. Hier treft u onder meer de skidorpen Abtenau, Annaberg, Golling, Gosau, Russbach en St. Martin bei Lofer. Deze skidorpen staan met elkaar in verbinding door middel van een gratis skibus.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

LungotzDachstein West
Dal Berg
Sneeuw 0 cm 0 cm
Temperatuur 23.0 °C 10.0 °C

Actuele weer in Lungotz

Google map

Google map of Lungotz

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen