Maurach Eben

Piste informatie
Makkelijk: 4 km
Gemiddeld: 8 km
Moeilijk: 2 km
accommodaties
12 vakantiehuizen in Maurach Eben via Chalet.nu

12 vakantiehuizen

in Maurach Eben via Chalet.nu

De wintersport bestemming Maurach-Eben maakt deel uit van het skigebied Achensee, gelegen in de regio Tirol. Maurach is een rustig skioord, vooral geschikt voor rustzoekers en wintersportgenieters. Verwacht ook niet al te veel van het après-skiën in dit skioord. Maurach heeft namelijk slechts een aantal leuke barretjes en restaurants. Maurach is tevens erg geschikt voor wintersporters die naast skiën ook graag willen genieten van rust en een mooi landschap.

Maurach-Eben is vooral een ideale skioord voor langlaufers. De regio Achensee telt namelijk ruim 200 kilometer aan loipes. Vanuit Maurach zelf vertrekken drie loipes. Deze bieden aansluiting op de overige loipes in de omgeving. Ook winterwandelingen zijn zeer populair. Hoog in de bergen kunt u genieten van de prachtige uitzichten tijdens een wandeling over de ruim dertig kilometer aan uitgestippelde wandelroutes.

Natuurlijk beschikt Maurach-Eben ook over een klein eigen skigebied. In totaal vindt u hier zo'n veertien kilometer aan skipisten. Hiervan is vier kilometer blauw, acht kilometer rood en twee kilometer zwart. Een ideaal skigebied dus voor vooral beginnende en lichtgevorderde skiërs en snowboarders.

Heeft u niet genoeg aan dit skigebied? Maurach-Eben biedt aansluiting op het skigebied van Achensee, waar u overigens ook prima kunt skiën. In totaal heeft het gebied ruim 55 kilometer aan pistes. Het skigebied wordt gevormd door de skioorden Achenkirch, Maurach-Eben en Pertisau am Achensee. Deze skioorden staan met elkaar in verbinding door middel van een gratis skibus.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Maurach EbenAchensee
Dal Berg
Sneeuw 10 cm 60 cm

Actuele weer in Maurach Eben

Google map

Google map of Maurach Eben

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen