Mayrhofen

Piste informatie
Makkelijk: 40 km
Gemiddeld: 66 km
Moeilijk: 11 km
accommodaties
139 vakantiehuizen in Mayrhofen via Chalet.nu

139 vakantiehuizen

in Mayrhofen via Chalet.nu
214 hotels in Mayrhofen via Booking.com

214 hotels

in Mayrhofen via Booking.com

De beroemde wintersport bestemming Mayrhofen maakt deel uit van het skigebied Ski Zillertal 3000, het grootste skigebied in het Zillertal, gelegen in de regio Tirol. Tiroler tradities en een chique atmosfeer zijn de kenmerken van Mayrhofen. De vele luxueuze hotels hebben een sterke aantrekkingskracht op velen, net zoals de vele restaurants en cafés. Mayrhofen staat natuurlijk vooral bekend vanwege de zeer goede en gezellige après-skimogelijkheden. Maar daarnaast heeft het ook nog eens de beschikking over uitstekende wintersportmogelijkheden. Echter, om te skiën moet u eerst met de skibus of de gondel. Maar hou de tijd in de gaten, want het wil nog wel eens druk zijn in Mayrhofen. Dit geldt ook voor de terugweg: Mayrhofen heeft helaas niet de beschikking over een dal afdaling en dat wordt door sommige wintersportfanaten als vervelend ervaren.

Het skigebied van Mayrhofen biedt voor een ieder een scala aan mogelijkheden. Het skigebied is niet erg hoog, van 630 tot 2500 meter, maar door de vele sneeuwkanonnen is het toch erg sneeuwzeker. In totaal bezit het skigebied 157 kilometer aan skipisten. Hiervan is 45 kilometer blauw, 94 kilometer rood en twintig kilometer zwart. Mayrhofen behoort al tientallen jaren tot een van de populairste vakantiebestemmingen bij de Oostenrijkgangers. De ideale ligging, het fraaie natuurschoon en de uitstekende skifaciliteiten hebben hier voor gezorgd. Tegenwoordig zijn er jaarlijks meer dan 1,5 miljoen overnachtingen.

Ook aan de langlaufliefhebbers is gedacht en 's avonds zijn de langlaufloipes verlicht zodat de echt fanatieke langlaufers niet bij het vallen van de avond hoeven te stoppen. Ook onder snowboarders is Mayrhofen zeer populair. Het ruime off-piste aanbod zorgt ervoor dat het gebied erg populair is bij de geoefende snowboarder. Daar komt nog eens bij dat het funpark van Mayrhofen één van de beste van Europa is. Andere wintersporten die hier te beoefenen zijn, zijn onder meer rodelen, schaatsen, en winterwandelen.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

MayrhofenSki Zillertal 3000

Actuele weer in Mayrhofen

Google map

Google map of Mayrhofen

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen