Mittersill

Piste informatie
Makkelijk: 69 km
Gemiddeld: 77 km
Moeilijk: 24 km
accommodaties
55 vakantiehuizen in Mittersill via Chalet.nu

55 vakantiehuizen

in Mittersill via Chalet.nu
71 hotels in Mittersill via Booking.com

71 hotels

in Mittersill via Booking.com

De wintersport bestemming Mittersill maakt deel uit van het skigebied Oberpingzgau, gelegen in de regio Tirol. Het plaatsje ligt dicht bij het bekende Kitzbühel en is vooral bekend door de Blizzard fabriek, waar uitstekende ski's worden geproduceerd. Het is een erg gezellig dorp, met sfeervolle bars en restaurants. Tevens is het een zeer romantische skibestemming. Ideaal dus voor stelletjes en gezinnen. Ondanks dat Mittersill redelijk onbekend is en wordt overschaduwd door zijn grote broer, heeft het toch alles in huis voor een volwassen skioord.

Mittersill biedt aansluiting op het skigebied Oberpinzgau. Hier vindt u tevens de skidorpen Königsleiten, Krimml en Utendorf. Deze skidorpen staan met elkaar in verbinding door middel van een gratis skibus. Bij het dorp treft u in totaal 145 kilometer aan skipisten. Hiervan is 59 kilometer blauw, 66 kilometer rood en 20 kilometer zwart. Het skigebied reikt van 800 tot 2000 meter.

Ook kunnen er diverse andere wintersporten worden beoefend. Liefhebbers van de langlaufsport hebben de beschikking over ongeveer 54 kilometer aan loipen. Voor snowboarders is dit helemaal een ultiem gebied. Zij hebben namelijk de keuze uit 2 funparks en een halfpipe. Ook winterwandelaars hebben het hier goed. Geniet in uw eigen tempo van het fascinerende witte landschap.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Mittersill

Google map

Google map of Mittersill

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen