Mosern

Piste informatie
Makkelijk: 1 km
Gemiddeld: 0 km
Moeilijk: 0 km

De wintersport bestemming Mösern maakt deel uit van Skiregion Seefeld, gelegen in de regio Tirol. Het dorp is gelegen op een hoogte van ongeveer 1250 meter. Vanaf het dorp heeft u een fraai uitzicht op het Inntal. Vooral families en rustzoekers vieren hun wintersportvakantie in Mösern. Bent u meer geïnteresseerd in een bruisende après-ski, dan kunt u beter kiezen voor Seefeld.

Zeer klein eigen skigebied

Mösern heeft de beschikking over een zeer klein eigen skigebied. Dit kunt u meer zien als een soort oefenpiste. Deze piste is van een gemakkelijk niveau en is ongeveer een kilometer lang. Mösern biedt echter ook aansluiting op het skigebied van Seefeld. Hier vindt u ruim 32 kilometer aan skipisten. Hiervan is 21 kilometer blauw, 10 kilometer rood en 1 kilometer zwart. Toch zijn de pistes zeer gevarieerd, met overzichtelijke pistes voor beginners en gezinnen met kinderen, en uitdagende pistes voor gevorderden.

Seefeld

Seefeld is echter vooral berucht vanwege de uistekende langlaufcondities. De meer dan 250 kilometer aan loipes zijn zeer variërend qua moeilijkheidsgraad en dus geschikt voor een ieder. Zo zijn er een aantal zeer uitdagende loipes. Niet voor niets werd in de Olympische Winterspelen van 1964 en 1976 het onderdeel langlaufen in Seefeld afgewerkt. Net als overigens het schansspringen en de Noordse combinatie.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Mosern

Google map

Google map of Mosern

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen