St Anton Am Arlberg

Piste informatie
Makkelijk: 146 km
Gemiddeld: 147 km
Moeilijk: 55 km
accommodaties
4 vakantiehuizen in St Anton Am Arlberg via Chalet.nu

4 vakantiehuizen

in St Anton Am Arlberg via Chalet.nu
51 hotels in St Anton Am Arlberg via Booking.com

51 hotels

in St Anton Am Arlberg via Booking.com

De wintersport bestemming St. Anton am Arlberg maakt deel uit van het skigebied St. Anton – St. Christoph & Stuben, gelegen in de regio Tirol. St. Anton am Alberg is een van de oudste en tevens bekendste wintersportplaatsen van Oostenrijk. Hoewel het plaatsje een chique imago heeft, kent het een bruisend centrum en de diverse bars en discotheken zorgen voor uitstekende après-skimogelijkheden, daaronder de zeer bekende Mooserwirt. St. Anton am Arlberg is goed en snel te bereiken met zowel auto, trein als vliegtuig

De ruime pistes en de grote sneeuwzekerheid maken dit tot een zeer populaire bestemming. Door de veelzijdigheid van de pistes is St. Anton geschikt voor zowel beginnende als ervaren skiërs en snowboarders. De totale lengte van de afdalingen op de Arlberg bedraagt 128 kilometer en het gebied is voorzien van de modernste liftfaciliteiten. Hiervan is 48 kilometer blauw, 66 kilometer rood en 14 kilometer zwart. Voor snowboarders is er tevens een funpark.

Niet alleen skiërs en snowboarders kunnen zich vermaken in St. Anton am Arlberg. Bij het skidorp vindt u namelijk een loipnet van in totaal veertig kilometer. Ook zijn er een aantal prachtige winterwandelingen te maken. Tenslotte kunt u hier redelijk rodelen en schaatsen.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

St Anton Am ArlbergSki Arlberg
Dal Berg
Sneeuw 0 cm 0 cm

Actuele weer in St Anton Am Arlberg

Google map

Google map of St Anton Am Arlberg

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen