St Jakob Im Defereggental

Piste informatie
Makkelijk: 5 km
Gemiddeld: 11 km
Moeilijk: 1 km

De wintersport plaats St.Jakob im Defereggental ligt in het skigebied Brunnalm, in de regio (Oost) Tirol. St.Jakob im Defereggental ligt op 1390 m hoogte en het skigebied Brunnalm loopt van 1400 m tot 2525 m hoogte. St.Jakob im Defereggental is een klein en intiem bergdorp in een mooi landschap.

Vanuit St.Jakob vertrekken 7 verschillende skiliften richting de skivlakte Brunnalm met 27 km pisten. Het skigebied van St.Jakob im Defereggental is vooral populair bij lichtgevorderde en beginnende skiërs. De brede rustige pistes maken het skiën zeer aangenaam.

In St.Jakob kunnen wintersporters vooral genieten van een rustig en uitgestrekt landschap. Er zijn geen lange wachttijden bij de skiliften en de massatoeristen zijn hier niet te vinden. Dankzij de hoge ligging van het skidorp is de wintersporter verzekerd van sneeuwzekerheid en een lang skiseizoen. Het centrum van St.Jakob is heel romantisch. De typische stijl van de Oostenrijkse huizen zie je hier terug. Er zijn leuke barretjes, cafés en restaurants te vinden voor een lekkere lunch of een uitgebreid diner. In de restaurants worden regelmatig Tiroler festiviteiten georganiseerd.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in St Jakob Im Defereggental

Google map

Google map of St Jakob Im Defereggental

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen