St Johann

Piste informatie
Makkelijk: 16 km
Gemiddeld: 23 km
Moeilijk: 4 km

De wintersport bestemming St. Johann in Tirol maakt deel uit van het skigebied St. Johann in Tirol & Oberndorf, gelegen in de regio Tirol. St. Johann is een rustiek en sfeervol dorp met een mooie deels autovrije stadskern. In het oude centrum met nog veel oude gebouwen zijn er volop mogelijkheden om lekker te wandelen of te genieten in een van de vele kroegen of skihutten. Zowel op de piste als in de après-ski barretjes hangt een gezellige wintersportsfeer.

Ondanks de vrij lage ligging staat het skigebied van St. Johann bekend als sneeuwzeker. St. Johann ligt bovendien aan de voet van de Kitzbüheler Horn met het levendige en veelzijdige skigebied de Harschbichl. Hier vindt u uitstekende skimogelijkheden voor zowel beginners als gevorderde. In totaal beschikt het skigebied over ongeveer zestig kilometer aan skipisten. Hiervan is 25 kilometer blauw, 28 kilometer rood en zeven kilometer zwart.

Tevens zijn er een hoop andere wintersporten te beoefenen in en rondom St. Johann in Tirol. Het wintersportgebied St. Johann in Tirol & Oberndorf is vooral een paradijs voor langlaufers. Hier treft u namelijk het grootste langlaufcentrum van Oostenrijk, met meer dan 275 kilometer aan loipes voor skating en klassieke stijl. Ook is er een halfpipe voor de geoefende snowboarder, zijn er drie rodelbanen voor snelheidsduivels en kan men hier prima wandelen en schaatsen.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

St Johann

Actuele weer in St Johann

Google map

Google map of St Johann

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen