Tauplitz

Piste informatie
Makkelijk: 18 km
Gemiddeld: 18 km
Moeilijk: 6 km
accommodaties
4 vakantiehuizen in Tauplitz via Chalet.nu

4 vakantiehuizen

in Tauplitz via Chalet.nu
26 hotels in Tauplitz via Booking.com

26 hotels

in Tauplitz via Booking.com

De wintersport bestemming Tauplitz maakt deel uit van het skigebied Steirisches Salzkammergut, gelegen in de regio Stiermarken. Het is een klein en zeer gemoedelijk skidorpje, dat geheel autovrij is. Dit is ideaal voor gezinnen met kinderen. Tevens bezit Tauplitz uitstekende verbindingen met de skiliften en ligt zeer centraal ten opzichte van de skipisten.

Het skigebied van Tauplitz bevindt zich op een zonnig terras, gelegen op een hoogte van 900 tot 2000 meter. De afdalingen voldoen aan alle wensen, voor alle niveaus skiërs en snowboarders. Het skigebied bestaat uit ongeveer veertig kilometer aan skipisten. Hiervan is 17 kilometer blauw, 17 kilometer rood en zes kilometer zwart. Dit is één van de meest sneeuwzekere skigebieden in de Oostenrijkse Alpen. Dus u hoeft nooit bang te zijn dat u hier voor niets bent.

Tauplitz biedt verder aansluiting op het skigebied van Steirisches Salzkammergut. Het Steirisches Salzkammergut is echter vooral een walhalla voor langlaufers. Het gebied beschikt namelijk over een loipenet van meer dan 200 kilometer. Deze goed geprepareerde loipes leiden u door een schitterend bebost landschap, die ook te voet te verkennen is.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Tauplitz

Google map

Google map of Tauplitz

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen