Fendels

Piste informatie
Makkelijk: 6 km
Gemiddeld: 4 km
Moeilijk: 1 km

Skigebiet Fendels is een wintersportgebied gelegen in de regio Tirol, in het westen van Oostenrijk. Het skigebied wordt gevormd door het vakantiedorp Feichten. Het is een kleinschalig skigebied, met nog geen vijftien kilometer aan skipistes. Het grootste deel van deze pistes zijn gemakkelijk tot gemiddeld qua niveau. Ook is het er vrij rustig en overzichtelijk. Dit alles maakt het skigebied zeer aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen, maar ook voor beginnende skiërs.

Nooit echt druk

Het skigebied bevindt zich op een hoogte van ongeveer 880 tot 2300 meter. Vanaf het dal brengen zes skiliften de bezoekers naar de top van de pistes. Doordat het hier nooit echt druk is, hoeft u ook nooit lang te wachten voor de liften. Langlaufers en rodelaars zijn hier niet op de juiste plaats. Hier zijn namelijk geen loipes of rodelbanen.

Serfaus, Fiss & Ladis

Aan de andere kant van het dal bevindt zich het grote skigebied Serfaus, Fiss & Ladis. Wie niet genoeg uitdaging vindt in Skigebiet Fendels, kan altijd nog een gezamenlijke skipas aanvragen. Met de Ski 6' kunt u gebruik maken van de pistes van dit skigebied. Hier treft u ongeveer 185 kilometer aan skipistes, 110 kilometer aan langlaufloipes en extra faciliteiten voor snowboarders en winterwandelaars.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Dorpen

Specificaties skigebied Fendels

Afstand tot Utrecht: 889 km
Hoogte skigebied: 1.300 m - 2.300 m
Hoogteverschil: 1000 m
Totale lengte pistes: 11 km
Blauwe pistes: 6 km
Rode pistes: 4 km
Zwarte pistes: 1 km
Langlaufloipes: 106 km
Skischool:

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen