Hinterstoder - Hutterer Höss

Piste informatie
Makkelijk: 12 km
Gemiddeld: 18 km
Moeilijk: 10 km

Het skigebied Hinterstoder - Hutterer Höss bestaat uit ongeveer 30km piste en heeft 12 ski liften die je naar 1.400 meter hoogte brengen. Er is een nieuwe World Cup Track (vernoemd naar de wereld kampioen Hannes Trinkl uit St. Pankraz) die nog meer uitdaging geeft. Deze is ruim 3,5 kilometer lang en heeft maximale daling van 60% bij een maximale breedte van 80 meter. Dit is een echte uitdaging voor top atleten uit het internationale ski-circuit terwijl de enthousiaste wintersporters het echte world cup gevoel kunnen krijgen. Het mooie landschap en de levendige hutten maken het een fijne wintersport bestemming.

Het funpark heeft diverse ervaringen voor zowel de beginner als de ver gevorderden skiërs en snowboarders die hun trucks willen perfectioneren.

De liften zijn geopend van begin december tot het midden van april, als de sneeuwcondities het toelaten. Het gebied is voorzien van 220 sneeuwkanonnen welke 90% van de pistes van sneeuw kan voorzien.

Gezinnen met kinderen

De de kleine kinderen is er ook genoeg te beleven, zo is er het Sunny Kids park, speciaal voor kinderen met magic carpets, trainingsliften, draaimolens en meer.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Dorpen

Specificaties skigebied Hinterstoder - Hutterer Höss

Afstand tot Utrecht: 955 km
Hoogte skigebied: 600 m - 2.000 m
Hoogteverschil: 1400 m
Totale lengte pistes: 41 km
Blauwe pistes: 12 km
Rode pistes: 18 km
Zwarte pistes: 10 km
Langlaufloipes: 1 km
Skischool:

Google map

Google map of Hinterstoder - Hutterer Höss

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen