Nebelhorn

Piste informatie
Makkelijk: 3 km
Gemiddeld: 6 km
Moeilijk: 4 km

Dit gebied ligt op de grens van Oostenrijk en Duitsland maar voornamelijk in Duitsland en maakt onderdeel uit van het grote skigebied Kleinwalsertal Oberstdorf. Het hoogste skigebied in de Allgäu is sneeuw-proof en kan bovendien worden aangevuld met kunstmatige sneeuw! Vanaf de top van Nebelhorn heb je een uitzicht op 400 bergtoppen: dit is de reden waarom veel locals het aanduiden als het 'stadium van de Alpen'.

Op de 13km piste - waaronder de 7,5 km lange helling naar de vallei - kunnen de wintersporters genieten van zorgeloze winterpret tot eind april.

Op de Nebelhorn, zijn zonaanbidders aan het goede adres op het ruime zonneterras of op de winter wandelpaden. Nebelhorn is ook een perfecte uitvalsbasis voor toerskiërs en bij het Ortovox opleidingscentrum kan je oefenen om mensen die begraven zijn onder een lawine met transceiver en sonde te vinden.

Dit is een skigebied voor ambitieuze skiërs want het biedt veel zwarte pistes en een 7,5km run naar de vallei, dat is de langste helling in Duitsland. Ook voor beginners is er de juiste piste bij de Seealpe, die perfect geschikt is voor de eerste keren.

De superpipe net onder Höfatsblick wordt gebruikt door snowboarders evenals freeskiërs op pro-niveau, maar ook door beginners die hier hun eerste sprongen willen proberen.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Dorpen

  Specificaties skigebied Nebelhorn

  Afstand tot Utrecht: 804 km
  Hoogte skigebied: 828 m - 2.224 m
  Hoogteverschil: 1396 m
  Totale lengte pistes: 13 km
  Blauwe pistes: 3 km
  Rode pistes: 6 km
  Zwarte pistes: 4 km
  Langlaufloipes: 0 km
  Skischool:

  Google map

  Google map of Nebelhorn

  Zoeken

  Socialize

  Mis niets!

  Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

  Advertentie

  Vakantiehuizen

  Vakantiehuizen