Pitztaler Gletscher Rifflesee

Piste informatie
Makkelijk: 13 km
Gemiddeld: 21 km
Moeilijk: 7 km

Pitztaler Gletscher - Rifflsee is een skigebied in de regio Tirol. Het skigebied wordt gevormd door de vakantiedorpen St. Leonhard en Weisswald. Vanuit deze vakantiedorpen brengen ruim twintig skiliften de wintersporter naar Oostenrijks hoogste gletsjer skigebied. U wordt naar een hoogte van maximaal 3440 meter gebracht. Het skigebied bestaat uit ongeveer 86 kilometer aan skipistes. Hiervan is het grootste gedeelte van een gemiddeld niveau. Ook voor beginners en gevorderden zijn hier overigens voldoende mogelijkheden.

Langlaufers hoeven zich ook zeker niet te vervelen in het wintersportgebied Pitztaler Gletscher - Rifflsee. Wie de lange latten onderdoet, kan gebruik maken van bijna 70 kilometer aan langlaufloipes. In de funparks kunnen zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders zich volledig uitleven.

De après-ski mogelijkheden op de Pitztaler Gletscher zijn redelijk tot goed. Het is zeker niet immens, maar vakantiegangers die houden van een gemoedelijk uitgaansleven, zijn hier op de juiste plaats.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Specificaties skigebied Pitztaler Gletscher Rifflesee

Afstand tot Utrecht: 814 km
Hoogte skigebied: 1.640 m - 3.440 m
Hoogteverschil: 1700 m
Totale lengte pistes: 22 km
Blauwe pistes: 13 km
Rode pistes: 21 km
Zwarte pistes: 7 km
Langlaufloipes: 56 km
Skischool:

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen