Skiparadies Reschenpass

Piste informatie
Makkelijk: 44 km
Gemiddeld: 50 km
Moeilijk: 20 km

Skiparadies Reschenpass is een wintersportgebied in de regio Tirol, in het grensgebied met Italië. Het skigebied is gelegen op een hoogte van tussen de 1395 en 2850 meter. Hierdoor ligt er tijdens het hoogseizoen te allen tijde voldoende sneeuw voor de wintersport. In totaal beschikt Skiparadies Reschenpass over ongeveer 115 kilometer aan skipistes. Deze pistes zijn zeer variërend in niveau. Ook kan de ene piste zeer overzichtelijk zijn en leidt de ander u door een fraai uitgestrekt bos. Voor alle talenten, beginner tot gevorderde, is er kortom een perfecte piste te vinden.

Ondanks de grootte van het skigebied en de eindeloze mogelijkheden, is het hier nooit heel druk. De wachttijden voor de in totaal 25 skiliften zijn dan ook normaal gesproken te verwaarlozen. De vakantiedorpen in het skigebied, zoals Nauders, zijn daarnaast redelijk rustig en de après-ski is te verwaarlozen. Dit maakt Skiparadies Reschenpass een ideale familiebestemming.

Reschenpass is niet alleen een paradijs voor skiërs. Ook liefhebbers van langlaufen en snowboarders komen tot hun recht. Zo zijn er voor laatstgenoemde vele offroadpistes en is er een uitdagende funpark met halfpipe. Voor langlaufers is er ongeveer tachtig kilometer aan geprepareerde loipes. Deze loipes leiden door fraaie bossen en bieden u schitterende uitzichten. Genieten van de natuur kunt u ook door middel van een winterwandeling. U vindt hier ruim 200 kilometer aan wandelroutes. Liefhebbers van rodelen, kunnen ook een aantal fraaie tochten maken.

Ski bestemmingen in Skiparadies Reschenpass:

Nauders

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Dorpen

  Specificaties skigebied Skiparadies Reschenpass

  Afstand tot Utrecht: 880 km
  Hoogte skigebied: 1.400 m - 2.850 m
  Hoogteverschil: 1450 m
  Totale lengte pistes: 120 km
  Blauwe pistes: 44 km
  Rode pistes: 50 km
  Zwarte pistes: 20 km
  Langlaufloipes: 418 km
  Skischool:

  Zoeken

  Socialize

  Mis niets!

  Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

  Advertentie

  Vakantiehuizen

  Vakantiehuizen