St Anton St Christoph Stuben

Piste informatie
Makkelijk: 110 km
Gemiddeld: 136 km
Moeilijk: 32 km

St. Anton - St. Christoph & Stuben is een skigebied in de regio Tirol. Het wordt gevormd door de vakantiedorpen Flirsch am Arlberg, St. Anton am Arlberg, St. Cristoph en Stuben. Het skigebied reikt van 1300 tot maximaal 2800 meter en beschikt over bijna 280 kilometer aan pistes. Hier is dan ook voor een ieder wat wils. Hoewel het overgrote deel van de pistes geschikt zijn voor beginners en licht gevorderden, is er ook voldoende uitdaging voor de betere skiërs onder ons. Het skigebied beschikt namelijk over ruim dertig kilometer aan zwarte pisten. Ook zijn er diverse buckelpisten en heeft u de mogelijkheid off-piste te gaan. Tevens is er een prachtig uitdagend funpark voor snowboarders.

Kortom, we kunnen dus wel stellen dat dit skigebied voor iedereen genoeg te bieden heeft. Daar komt nog eens bij dat langlaufers gebruik kunnen maken van circa 65 kilometer aan loipes. Ook zijn er een aantal prachtige winterwandelingen te maken.

Last but not least! Vooral in St. Anton is het après-ski zeer levendig. Het feest begint hier al vroeg en eindigt pas in de late uurtjes. Tevens zijn er in het centrum leuke winkelmogelijkheden. Een wintersportvakantie dus, waarbij alle facetten aanwezig zijn.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Dorpen

Specificaties skigebied St Anton St Christoph Stuben

Afstand tot Utrecht: 880 km
Hoogte skigebied: 1.409 m - 2.529 m
Hoogteverschil: 904 m
Totale lengte pistes: 94 km
Blauwe pistes: 110 km
Rode pistes: 136 km
Zwarte pistes: 32 km
Langlaufloipes: 418 km
Skischool:

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen