Tiroler Zugspitzarena

Piste informatie
Makkelijk: 7 km
Gemiddeld: 10 km
Moeilijk: 0 km

Tiroler Zugspitzarena is een groot skigebied in de regio Tirol. Het wintersportgebied wordt gevormd door de vakantiedorpen Berwang, Biberwier, Bichlbach, Ehrwald, Heiterwang en Lermoos. Van deze skidorpen zijn Lermoos en Ehrwald veruit de bekendste. De Tiroler Zugspitzarena is in de winter een modern skigebied, gelegen op een hoogte van tussen de 1000 en 2830 meter.

De 147 kilometer pisten maken het skigebied aantrekkelijk voor snowboarders en skiërs. Het overgrote deel van de pisten zijn gemakkelijk tot gemiddeld. Toch is er ook voldoende uitdaging voor de ervaren wintersporter. Het wintersportgebied staat in een goede verbinding door middel van de in totaal 56 skiliften.

Tevens staat de Tiroler Zugspitzarena bekend als één van de betere langlaufregio's in Oostenrijk. De langlaufers hebben de beschikking over circa 260 kilometer aan loipes. Ook is er een gedeelte verlicht, waardoor u ook 's avonds op pad kunt. Overigens hoeft u niet perse de latten onder te doen. Er zijn namelijk ook prachtige winterwandelingen te maken. Voor snowboarders zijn er een aantal uitdagende funparks voor zowel beginners als gevorderden. Ook is er een halfpipe en zijn er goede mogelijkheden voor freeriders.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Dorpen

  Specificaties skigebied Tiroler Zugspitzarena

  Afstand tot Utrecht: 880 km
  Hoogte skigebied: 2.000 m - 2.950 m
  Hoogteverschil: 950 m
  Totale lengte pistes: 17 km
  Blauwe pistes: 7 km
  Rode pistes: 10 km
  Zwarte pistes: 0 km
  Langlaufloipes: 110 km
  Skischool:

  Zoeken

  Socialize

  Mis niets!

  Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

  Advertentie

  Vakantiehuizen

  Vakantiehuizen