Vent

Piste informatie
Makkelijk: 5 km
Gemiddeld: 10 km
Moeilijk: 0 km

Vent is een skigebied gelegen in het fraaie Ötztal, in de regio Tirol. Het is een kleinschalig skigebied, dat wordt gevormd door het gelijknamige vakantiedorp. Toch heeft het skigebied wel een hoge ligging, 1900 tot 2680 meter. Hierdoor is het skigebied zeer sneeuwzeker. Vanwege de vele zuidelijke afdalingen, skiet u daarnaast onder een heerlijk zonnetje tot eind april.

In totaal beschikt Vent over ongeveer vijftien kilometer aan pisten. Het zijn vooral gemakkelijke tot middelmatige pistes, ideaal voor beginners en gezinnen met kinderen. Tevens is Vent een ideaal alternatief voor mensen die puur willen genieten van de wintersport en niet in een overdruk skiresort terecht willen komen. Hier stuit u niet op lange wachttijden voor de 4 skiliften.

Langlaufers en rodelaars kunnen ook terecht in Vent. Zo beschikt Vent over een ongeveer 3,5 kilometer lange loipe en de rodelbaan is circa 5 kilometer lang. Zelfs wanneer u wilt bobsleeën is dit mogelijk in Vent. Een klein, rustig, maar wel degelijk veelzijdig wintersportgebied.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Dorpen

Specificaties skigebied Vent

Afstand tot Utrecht: 880 km
Hoogte skigebied: 1.900 m - 2.680 m
Hoogteverschil: 780 m
Totale lengte pistes: 15 km
Blauwe pistes: 5 km
Rode pistes: 10 km
Zwarte pistes: 0 km
Langlaufloipes: 418 km
Skischool:

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen