Arlberg

Arlberg is voornamelijk bekent door de grote wintersport mogelijkheden maar ook in de zomer is het een zeer aantrekkelijke bestemming. Voor wandelaars is er ruim 300km bewegwijzerde wandelpaden en voor bergbeklimmers zijn er routes van makkelijk tot moeilijk, hoog in de alpen. Ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen met meer dan 200km aan fietspaden en talrijke verschillende tochten.

De 6-hole golfbaan in Nasserein is dankzij de ligging op de helling van de berg ook voor ervaren golfers een uitdaging.

WunderWanderWeg

De nieuwe WunderWanderWeg (‘WonderWandelPad’) ligt op 1.500 meter hoogte en laat het mooiste zien van de Alpen natuur. In vergelijking daarmee biedt de nieuwe „Arlberger Supersauser“ een reuzenspektakel: in de langs railsgeleide zomerrodelbaan flitst men in Pettneu 680 meter de berg af. Genoeg adrenaline, in de twee wellnessparken kunt u heerlijk uitrusten en u echt laten verwennen.

Tot slot zijn er nog talrijke evenementen in de zomer van midden juni tot eind september zoals dorps-, muziek- en almfeesten en jaarmarkten. Ook het internationale filmfestival en de bike-week mag u eigenlijk niet missen en maken de zomer echt af.

Actuele weer

Er is momenteel (nog) geen weerinformatie bekend