Aurach

Piste informatie
Makkelijk: 4 km
Gemiddeld: 8 km
Moeilijk: 2 km

Aurach is een wintersportbestemming, dat behoort tot het skigebied Kitzbühel & Kirchberg, gelegen in de regio Tirol. Aurach heeft een klein skigebied voor zichzelf, maar er rijdt regelmatig een skibus vanuit het dorp naar het grote skigebied Kitzbühel & Kirchberg. Zelf beschikt Aurach over 58 kilometer aan skipisten. Hiervan zijn ongeveer 24 kilometer blauw, 24 kilometer rood en 10 kilometer zwart. De bijna 130 sneeuwkanonnen zorgen voor absolute sneeuwzekerheid op een groot gedeelte van de pisten. Het overkoepelende skigebied biedt zelfs in totaal 168 kilometer aan pisten.

Honderd kilometer wanderroutes

Naast skiën kan men volop wandelen in de omgeving van Aurach. Ruim honderd kilometer aan uitgestippelde wandelroutes bieden genoeg mogelijkheden voor een winterwandeling. Ontdek de omgeving in alle rust en in uw eigen tempo. Ook leuk is de 4,5 kilometer lange natuurrodelbaan. Deze afdaling leidt u ook door een schitterend sneeuwlandschap. Tevens is de omgeving van Aurach één van de meest populaire snowboardgebieden van Tirol. Hier treft u een uitdagende halfpipe, waar regelmatig grote wedstrijden worden georganiseerd. Rondom Kitzbühel, Aurach en Reith bei Seefeld vindt u tevens bijna 47 kilometer aan langlaufloipen

Dicht bij het bruisende Kitzbühel

Aurach is gelegen op een hoogte van 850 meter. Het skigebied reikt tot een maximale hoogte van circa 1973 meter. Het kleine skidorp Aurach ligt op slechts een paar kilometer van het bruisende Kitzbühel. Aan de rand van het dorp bevindt zich een prachtig natuurpark, vol met wilde dieren. In Kitzbühel kan men zich op het nachtleven storten. Met de taxi komt u altijd wel weer thuis.

Skigebied Kitzbühel & Kirchberg

Zoals al eerder vermeld behoort Aurach dus tot het grote skigebied Kitzbühel & Kirchberg. Hier bevinden zich ook de skidorpen Hollersbach, Jochberg, Kirchberg, Kitzbühel en Reith bei Seefeld. Regelmatig rijden er skibussen tussen de skidorpen, zodat u eigenlijk nooit dezelfde skilift ophoeft.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

AurachKitzbühel Kirchberg
Dal Midden Berg
Sneeuw 0 cm 0 cm 0 cm

Actuele weer in Aurach

Google map

Google map of Aurach

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen