Bregenz Pfander

Piste informatie
Makkelijk: 6 km
Gemiddeld: 0 km
Moeilijk: 0 km

De wintersport bestemming Bregenz/Pfänder maakt deel uit van het skigebied Bregenzer Woud, gelegen in de regio Vorarlberg. Het Bregenzer Woud beschikt in totaal over ongeveer 56 kilometer aan pisten. Met uw skipas kunt u gebruik maken van al deze fraaie pisten. Bregenz/Pfänder heeft echter ook de beschikking over een eigen skigebied. Twee sleepliften en 1 cabinelift brengen u naar een hoogte van ongeveer duizend meter. Hier wacht een zes kilometer lange blauwe piste op u.

Winterwandelingen en langlaufloipe

Op een hoogte van circa duizend meter treft u tevens een fraaie langlaufloipe van ongeveer zeven kilometer lang. Deze loipe is vooral geschikt voor beginnende en licht gevorderde langlaufers. Ervaren langlaufers zullen elders in het Bregenzer Woud moeten zoeken naar een geschikte loipe. Bregenz/Pfänder leent zich ook ideaal voor winterwandelingen. Rond de wintersportbestemming treft u zo'n dertig kilometer aan wandelroutes.

Overige dorpen

Zoals al eerder vermeld kunt u met uw skipas gebruik maken van alle pisten in het Bregenzer Woud. Het skigebied Bregenzer Woud bestaat verder uit de skidorpen: Bezau, Hittisau, Riefensberg en Schwarzenberg. Deze skidorpen staan met elkaar in verbinding door middel van de gratis skibus.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Bregenz Pfander

Google map

Google map of Bregenz Pfander

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen