Bregenzer Woud

Piste informatie
Makkelijk: 209 km
Gemiddeld: 202 km
Moeilijk: 64 km

Het Bregenzer Woud is een skigebied in de regio Vorarlberg, aan het dal van de rivier de Rijn, op een kleine afstand van de Bodensee. Het skigebied kent een breed scala aan pistes, waardoor er voor zowel beginners als gevorderden voldoende mogelijkheden zijn. De pistes zijn over het algemeen uitstekend geprepareerd. Voor de ervaren skiërs zijn er een aantal zeer lastige en soms zelfs ongeprepareerde pistes. Hiervoor zult u een beroep moeten doen op uw techniek.

Zeer kindervriendelijk

Bregenzer Woud staat bekend als een zeer kindvriendelijk skigebied. Kids kunnen al op jonge leeftijd lessen volgen en er worden zelfs allerlei andere activiteiten georganiseerd. De skidorpjes in het Bregenzer Woud zijn verder vrij rustig en hebben dan ook een niet al te bruisend uitgaansleven. Toch is het zeker de moeite waard een avondje mee te gaan in de après-ski, want gezellig kan het hier zeker zijn.

Prachtige natuur

Ook langlaufen, snowboarden en zelfs winterwandelingen behoren zeker tot de mogelijkheden. Geniet tijdens uw tocht van de schitterende natuur, waarin dit skigebied zich bevindt.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Specificaties skigebied Bregenzer Woud

Afstand tot Utrecht: 787 km
Hoogte skigebied: 400 m - 2.450 m
Hoogteverschil: 650 m
Totale lengte pistes: 475 km
Blauwe pistes: 209 km
Rode pistes: 202 km
Zwarte pistes: 64 km
Langlaufloipes: 74 km
Skischool:

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen