Hittisau

Piste informatie
Makkelijk: 4 km
Gemiddeld: 4 km
Moeilijk: 3 km

De wintersport bestemming Hittisau maakt deel uit van het skigebied Bregenzer Woud, gelegen in de regio Vorarlberg. Het skidorp bevindt zich in een prachtige natuurlijke omgeving, waar het Bregenzer Woud ook wel om bekend staat. Dit trekt 's zomers veel wandelaars, maar in de winter worden deze wandelroutes veranderd in langlaufloipes. Zo geniet u naast van uw sport, ook van de natuur tijdens het langlaufen.

Het skidorp Hittisau is onderdeel van het skigebied Bregenzer Woud. Dit skigebied beschikt in totaal over ongeveer 56 kilometer aan pisten. Hiervan is 28 kilometer blauw, twintig kilometer rood en acht kilometer zwart. Met uw skipas kunt u gebruik maken van al deze fraaie pisten. Het Bregenzer Woud bestaat verder uit de skidorpen: Bezau, Bregenz/Pfänder, Riefensberg en Schwarzenberg. Deze skidorpen staan met elkaar in verbinding door middel van de gratis skibus.

Zoals al eerder vermeld is het langlaufen in en rondom Hittisau een absolute aanrader. In totaal kunnen liefhebbers van de lange latten genieten van een loipenet van twintig kilometer. Snowboarders kunnen terecht in één van de funparks in dit skigebied. Ook rodeltochten en winterwandelingen behoren tot de mogelijkheden.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Hittisau

Google map

Google map of Hittisau

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen