Brixen Im Thale

Piste informatie
Makkelijk: 137 km
Gemiddeld: 127 km
Moeilijk: 17 km
accommodaties
45 vakantiehuizen in Brixen Im Thale via Chalet.nu

45 vakantiehuizen

in Brixen Im Thale via Chalet.nu
66 hotels in Brixen Im Thale via Booking.com

66 hotels

in Brixen Im Thale via Booking.com

De wintersport bestemming Brixen im Thale maakt deel uit van het skigebied Skiwelt Wilder Kaiser Brixental, gelegen in de regio Tirol. Skiwelt is één van de grootste skigebieden van Oostenrijk, met ruim 250 kilometer skipisten en 170 kilometer aan langlaufloipes. Ten zuiden van Brixen ligt het skigebied Kitzbühel & Kirchberg, waar nog veel meer kilometer wintersportplezier op u wacht.

Voor beginner tot gevorderde

Brixen im Thale is vooral geliefd vanwege deze unieke ligging. Qua charme, het skidorp is gelegen langs de hoofdweg, heeft Brixen niet veel te bieden. Ook op het gebied van après-ski heeft Brixen weinig te bieden. Maar zoals al eerder vermeld zijn er volop wintersportmogelijkheden. Zo kunnen alle talenten, van beginner tot gevorderde hier uitstekend uit de voeten.

Fraaie loipe en uitdagend funpark

Ook langlaufers, snowboarders en winterwandelaars hebben volop mogelijkheden. Rondom Brixen ligt een fraaie loipe, door een prachtig landschap. Snowboarders kunnen zich vermaken in het uitdagende funpark in Westendorf, dat even ten zuiden van Brixen is gelegen. Winterwandelaars hebben de beschikking over ongeveer twintig kilometer aan winterwandelpaden.

Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental

Het skigebied Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental bestaat naast Brixen im Thale, uit de skidorpen EllmauGoing, Hopfgarten, Itter, Kufstein Kufstein, Scheffau, Söll, Westendorf en Worgl. Deze skidorpen staan met elkaar in verbinding door middel van een gratis skibus.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Brixen Im ThaleSkiWelt Wilder Kaiser Brixental
Dal Berg
Sneeuw 0 cm 0 cm

Actuele weer in Brixen Im Thale

Google map

Google map of Brixen Im Thale

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen