Damuls

Piste informatie
Makkelijk: 28 km
Gemiddeld: 51 km
Moeilijk: 31 km
accommodaties
2 vakantiehuizen in Damuls via Chalet.nu

2 vakantiehuizen

in Damuls via Chalet.nu
35 hotels in Damuls via Booking.com

35 hotels

in Damuls via Booking.com

Het bergdorp Damüls vormt het gelijknamige skigebied Damüls, en is gelegen in de regio Vorarlberg. Het skidorp Damüls is gelegen op een hoogte van ongeveer 1.432 meter en is daarmee één van de hoogstgelegen skidorpen van de regio Vorarlberg. Door de hoge ligging is Damüls zeer sneeuwzeker. Niet voor niets kreeg dit plaatsje in 2006 nog de prijs voor meest sneeuwzeker dorp ter wereld'. Met ongeveer tien meter sneeuw per jaar, hoeft u zich dus absoluut geen zorgen te maken dat er geen sneeuw ligt.

40 km skipisten

Rondom het skidorp Damüls bevinden zich 3 sleepliften en 7 stoeltjesliften. Deze skiliften brengen u van het dalstation, op 1400 meter, naar een hoogte van ruim 2000 meter. Eenmaal boven heeft u de keuze uit ongeveer veertig kilometer aan skipisten. Hiervan is 18 kilometer blauw, 17 kilometer rood en vijf kilometer zwart. Het skigebied is dus vooral geschikt voor beginners en gezinnen met kinderen. Voor de volwassenen zijn er langs de pistes diverse gezellige après-ski mogelijkheden. Ook aan de kinderen wordt zeker gedacht in dit skigebied. Zo worden er al skilessen gegeven aan kinderen vanaf 4 jaar. Voor snowboarden moeten ze nog twee jaartjes wachten. Ook zijn er een aantal oefenliften.

Snowboarden in het funpark

Damüls biedt mogelijkheden voor meerdere wintersporten. Snowboarders kunnen hun kunsten vertonen in het funpark, op de halfpipe of op de boardercross. Langlaufers hebben de beschikking over circa twaalf kilometer aan loipes. Damüls beschikt zelfs over een twee kilometer lange rodelbaan.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Damuls

Google map

Google map of Damuls

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen