Damüls - Mellau - Faschina

Piste informatie
Makkelijk: 28 km
Gemiddeld: 51 km
Moeilijk: 10 km

Damüls is een skigebied in Vorarlberg, de meest westelijk gelegen regio van Oostenrijk. Het skigebied wordt gevormd door het gelijknamige plaatsje, waar vooral gezinnen hun vakantie vieren. In totaal beschikt het gebied over ongeveer veertig kilometer aan pistes. Dit zijn voor het overgrote deel rode en blauwe pistes. Ideaal dus voor beginners en kinderen. Maar dat betekent niet dat de gevorderde skiër of snowboarder zich hier hoeft te vervelen. Zo kan men gemakkelijk buiten de piste treden met genoeg sneeuw en bevindt zich hier een fraaie buckelpiste. In 2006 kreeg dit plaatsje nog de prijs voor meest sneeuwzeker dorp ter wereld' dus bang voor te weinig sneeuw hoeft u niet te zijn.

Skilessen voor 4 jarigen

Langs de pistes bevinden zich een aantal gezellige après-ski mogelijkheden. Voor de nodige gezelligheid, kunt u dus tijdens uw afdaling een aantal keren stoppen. Ook aan de kinderen wordt zeker gedacht in dit skigebied. Zo worden er al skilessen gegeven aan kinderen vanaf 4 jaar. Voor snowboarden moeten ze nog twee jaartjes wachten. Ook zijn er een aantal oefenliften.

Wandelen en Sneeuwkiten

Voor wandelaars is er ruim 15km aan uitgestippelde routes door het omringende landschap. Thrillseekers kunnen hier ook snowkiten.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Dorpen

Specificaties skigebied Damüls - Mellau - Faschina

Afstand tot Utrecht: 859 km
Hoogte skigebied: 710 m - 2.050 m
Hoogteverschil: 600 m
Totale lengte pistes: 109 km
Blauwe pistes: 28 km
Rode pistes: 51 km
Zwarte pistes: 10 km
Langlaufloipes: 11 km
Skischool:

Google map

Google map of Damüls - Mellau - Faschina

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen