Dienten Am Hochkonig

Piste informatie
Makkelijk: 52 km
Gemiddeld: 41 km
Moeilijk: 19 km
accommodaties
7 vakantiehuizen in Dienten Am Hochkonig via Chalet.nu

7 vakantiehuizen

in Dienten Am Hochkonig via Chalet.nu
9 hotels in Dienten Am Hochkonig via Booking.com

9 hotels

in Dienten Am Hochkonig via Booking.com

De wintersport bestemming Dienten am Hochkönig maakt deel uit van het skigebied Hochkönig's Winterrech, gelegen in de regio Salzburg Salzburg. Dienten is gelegen op een hoogte van 1071 meter en wordt gekenmerkt door de gemoedelijke en rustige sfeer. Hier zult u geen massatoerisme tegenkomen en geen luidruchtige après-ski. Tevens is het skigebied van Dienten erg kindvriendelijk. Denk hierbij aan kinderopvang, een kinderweide en speciale lessen voor de jonkies. Dienten am Hochkönig is dan ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

40 skiliften en 155km pisten

Dienten am Hochkönig ligt dus in het skigebied Hochkönig's Winterreich. Dit skigebied wordt naast Dienten, gevormd door de skidorpen Hinterthal, Maria Alm, Mühlbach en Saalfelden. De bijna veertig skiliften, verspreidt over de verschillende skidorpen, brengen u naar een hoogte van ongeveer 2000 meter. Hier treft u ongeveer 155 kilometer aan geprepareerde pisten. De meeste pistes zijn geschikt voor de beginnende en licht gevorderde skiër of snowboarder. De echte toppers hebben echter ook redelijk wat mogelijkheden.

Snowboarders en langlaufers

Dienten bezit ook uitstekende faciliteiten voor snowboarders. Zo is er een funpark en twee halfpipes, waar men de vetste trucs kan uithalen. Langlaufers hoeven zich al helemaal niet te vervelen. In de omgeving van Dienten ligt een loipenetwerk van ruim 130 kilometer. Dienten is ook uiterst geschikt voor natuurliefhebbers. Geniet door middel van een winterwandeling in uw eigen tempo van de magnifieke landschappen en uitzichtpunten.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Dienten Am HochkonigHochkonig
Dal Berg
Sneeuw 35 cm 145 cm

Actuele weer in Dienten Am Hochkonig

Google map

Google map of Dienten Am Hochkonig

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen