Hochkonig

Piste informatie
Makkelijk: 52 km
Gemiddeld: 41 km
Moeilijk: 19 km

Hochkönig is een skigebied in de regio Salzburg(erland). Het skigebied wordt gevormd door de skiplaatsen Dienten, Hinterthal, Maria Alm, Mühlbach en Saalfelden. In totaal beschikt het skigebied over ongeveer 155 kilometer aan pistes. De meeste pistes zijn geschikt voor de beginnende en licht gevorderde skiër of snowboarder. Echter, er zijn ook voldoende mogelijkheden voor de toppers onder ons. De maximale hoogte van Hochkönig is ongeveer 2000 meter, te bereiken via ongeveer 35 skiliften.

Nachtskiën of Nordic Walking

Een leuke bijkomstigheid in dit skigebied is dat je op sommige dagen ook de mogelijkheid hebt om s nachts te skiën. Let tijdens uw tocht op de prachtige natuur. In de zomer leent dit landschap zich ideaal voor Nordic Walking en Mountainbiken, maar in de winter kan er worden geskied, gesnowboard en gelanglauft. Het skigebied bezit zelfs een netwerk van 130 kilometer aan langlaufloipes.

Geschikt voor families

Het skigebied is vooral geschikt voor families. Hier zult u dan ook geen uitgebreide uitgaansmogelijkheden tegenkomen. Wel kan de après-ski hier erg gezellig zijn. Heeft u niet genoeg aan alleen skigebied Hochkönig? Met uw skipas krijgt u ook toegang tot de Dachstein-Tauern Region, Salzburger Sportwelt en Gasteinertal.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Specificaties skigebied Hochkonig

Afstand tot Utrecht: 869 km
Hoogte skigebied: 800 m - 2.000 m
Hoogteverschil: 603 m
Totale lengte pistes: 111 km
Blauwe pistes: 52 km
Rode pistes: 41 km
Zwarte pistes: 19 km
Langlaufloipes: 50 km
Skischool:

Google map

Google map of Hochkonig

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen