Mühlbach Am Hochkönig

Piste informatie
Makkelijk: 52 km
Gemiddeld: 41 km
Moeilijk: 19 km
accommodaties
21 vakantiehuizen in Mühlbach Am Hochkönig via Chalet.nu

21 vakantiehuizen

in Mühlbach Am Hochkönig via Chalet.nu
47 hotels in Mühlbach Am Hochkönig via Booking.com

47 hotels

in Mühlbach Am Hochkönig via Booking.com

De wintersport bestemming Mühlbach am Hochkönig maakt deel uit van het skigebied Hochhönig's Winterreich, gelegen in de regio Salzburg(erland). Het skidorp wordt gekenmerkt door een prachtig historisch centrum. Verder bestaat het plaatsje vooral uit hotels en gasthöfe voor de wintersporters. Het is hier over het algemeen vrij rustig. Ook tijdens de après-ski, dat erg bescheiden is, is het rustig. Voordeel is echter dat er voor de liften weinig wachttijden zijn en dat het skigebied erg overzichtelijk is.

Het skigebied van Mühlbach am Hochkönig biedt aansluiting op het skigebied van Hochhönig's Winterreich. In totaal beschikt het skigebied over ongeveer 150 kilometer aan pistes. Hiervan is 52 kilometer blauw, 83 kilometer rood en 15 kilometer zwart. De meeste pistes zijn geschikt voor de beginnende en licht gevorderde skiër of snowboarder. Echter, er zijn ook voldoende mogelijkheden voor de toppers onder ons. De maximale hoogte van Hochkönig's Winterreich is ongeveer 2000 meter, te bereiken via ongeveer 35 skiliften.

Een leuke bijkomstigheid in dit skigebied is dat je op sommige dagen ook de mogelijkheid hebt om ´s nachts te skiën. Let tijdens uw tocht op de prachtige natuur. In de zomer leent dit landschap zich ideaal voor Nordic Walking en Mountainbiken, maar in de winter kan er worden geskied, gesnowboard en gelanglauft. Het skigebied bezit zelfs een netwerk van 130 kilometer aan langlaufloipes.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Mühlbach Am HochkönigHochkonig
Dal Berg
Sneeuw 35 cm 145 cm

Actuele weer in Mühlbach Am Hochkönig

Google map

Google map of Mühlbach Am Hochkönig

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen