Fiss

Piste informatie
Makkelijk: 47 km
Gemiddeld: 121 km
Moeilijk: 28 km
accommodaties
17 vakantiehuizen in Fiss via Chalet.nu

17 vakantiehuizen

in Fiss via Chalet.nu
78 hotels in Fiss via Booking.com

78 hotels

in Fiss via Booking.com

Fiss is een wintersport bestemming dat deel uitmaakt van het skigebied Serfaus, Fiss & Ladis Serfaus, Fiss & Ladis, gelegen in de regio Tirol. Het oude bergdorp bevindt zich op een zonnig plateau boven het Oberinntal. Fiss ligt op een hoogte van 1.436 meter en is mede dankzij deze hoge ligging zeer sneeuwzeker. Na een intensieve dag vol wintersport komt de bruisende après-ski op gang. Het is dan ook niet voor niets dat Fiss erg in trek is onder Nederlandse wintersporters.

Skigebied met 185km skipisten

Fiss vormt samen met Serfaus Serfaus en Ladis een eigen skigebied. Ook het skidorp Pfunds kan tot dit skigebied gerekend worden. Deze plaatsen staan met elkaar in verbinding door middel van een skibus. In totaal beschikt het skigebied over circa 185 kilometer aan pistes. Hiervan is ongeveer 39 kilometer blauw, 117 kilometer rood en 29 kilometer zwart. We kunnen dus wel stellen dat dit skigebied geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.

Langlaufen, funparks en rodelen

Rondom Fiss treft u daarnaast 57 kilometer aan langlaufloipes. Het gehele skigebied beschikt zelfs over ongeveer 146 kilometer. Voor de snowbaorders zijn er twee funparks en 1 boardercross waarop ze hun kunsten kunnen vertonen. Tijdens de avonduren is de verlichte rodelbaan erg populair. De rodelbaan is te bereiken vanaf de piste en reikt tot aan het dal.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

FissSerfaus Fiss Ladis
Dal Berg
Sneeuw 0 cm 90 cm

Actuele weer in Fiss

Google map

Google map of Fiss

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen