Gargellen

Piste informatie
Makkelijk: 25 km
Gemiddeld: 9 km
Moeilijk: 6 km
accommodaties
9 vakantiehuizen in Gargellen via Chalet.nu

9 vakantiehuizen

in Gargellen via Chalet.nu
14 hotels in Gargellen via Booking.com

14 hotels

in Gargellen via Booking.com

De wintersportbestemming Gargellen maakt deel uit van het skigebied Montafon en is gelegen in de regio Vorarlberg. Het is een fraai klein skidorp, dat wordt omringd door een aantal reuzen van bergen. Met de ligging op een hoogte van 1423 meter is dit het hoogstgelegen skidorp in het skigebied Montafon. Gargellen is een sfeervol skioord, vooral in het weekend. Dan zijn de feesttent en de paar cafés in het skidorp drukbezocht.

Hoewel Gargellen nog redelijk onbekend is bij de Nederlandse wintersporter, is het skidorp toch absoluut de moeite waard. Het is namelijk ook in het bezit van een eigen skigebied. Rond Gargellen ligt ongeveer 47 kilometer aan skipisten. Hiervan is 26 kilometer blauw, tien kilometer rood en elf kilometer zwart. We kunnen dus wel stellen dat het skigebied rondom Gargellen volop mogelijkheden biedt voor elk niveau skiërs en snowboarders. Acht skiliften brengen u van het skidorp naar de pisten. Ook langlaufers hoeven zich niet te vervelen in Gargellen. Rondom het skidorp ligt een loipenet van circa 47 kilometer. Dit skigebied is erg sneeuwzeker vanwege de hoge ligging.

Een groot voordeel van Gargellen is ook de uitstekende skibusverbinding met de overige skidorpen in het skigebied Montafon. De skidorpen Gaschurn, Schruns, Silbertal, St. Gallenkirch, Tschagguns en Vandans vormen samen met Gargellen het skigebied Montafon. Met de Montafoner skipas heeft u toegang tot meer dan 220 kilometer aan skipisten. Ook ligt hier een loipenet van in totaal 100 kilometer en kunnen rodelaars genieten van de 17 kilometer rodelplezier.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Gargellen

Google map

Google map of Gargellen

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen