Gerlos

Piste informatie
Makkelijk: 43 km
Gemiddeld: 89 km
Moeilijk: 11 km
accommodaties
5 vakantiehuizen in Gerlos via Chalet.nu

5 vakantiehuizen

in Gerlos via Chalet.nu
76 hotels in Gerlos via Booking.com

76 hotels

in Gerlos via Booking.com

De zeer bekende en populaire wintersportbestemming Gerlos maakt deel uit van het skigebied Zillertal Arena en is gelegen in de regio Tirol. Gerlos is een bekend en populair skidorp, wat volop mogelijkheden biedt voor alle type wintersporters. Ook naast de piste is er enorm veel te doen in Gerlos. Zo is het skidorp befaamd om de gezellige en gevarieerde après-ski. Hier treft u vele skihutten, bars en cafés. Voor de echte nachtbraker zijn er zelfs diverse discotheken. zijn er genoeg restaurants om uw honger te stillen na een lange dag skiën of snowboarden

Sneeuwzeker

Gerlos is gelegen op een hoogte van 1250 meter en bezit het grootste eigen skigebied van de Zillertal Arena. In totaal telt het skigebied rond Gerlos maarliefst 166 kilometer aan pistes, gelegen tussen 1309 en 2505 meter hoogte. Hiervan is veertig kilometer blauw, 115 kilometer rood en 11 kilometer zwart. 19 Sleepliften, 26 stoeltjesliften en 6 gondels vervoeren de vele wintersporters naar de pistes. Een extra pluspunt van het skigebied rondom Gerlos is, dat hier gegarandeerd sneeuw ligt.

Zeer populair bij snowboarders

Gerlos is niet alleen geliefd bij skiërs maar ook zeer populair bij de snowboarders. Het skigebied biedt namelijk één van de grootste funparken in heel Oostenrijk. Zo kunnen boarders hun hart ophalen op de Megahalfpipe'. Ook de boardercross is zeer uitdagend. Langlaufers hebben rond Gerlos de beschikking over ongeveer twaalf kilometer aan loipes. Ook is er een prachtige zeven kilometer lange rodelbaan. We kunnen dus wel stellen dat Gerlos voor elke type wintersporter volop mogelijkheden biedt.

Zillertaler Superskipas

Met de zogenaamde Zillertaler Superskipas heeft u toegang tot alle pisten en langlaufloipes, die de Zillertal Arena rijk is. Hier treft u nog eens 41 kilometer extra aan loipes. De gratis skibus vervoert de wintersporter naar de verschillende dalstations. De overige skidorpen in het skigebied Zillertal Arena zijn: Hochpillberg, Schlitters, Uderns en Zell am Zillertal. De skipas van Gerlos is eveneens geldig voor het naastgelegen skigebied van Königsleiten.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

GerlosZillertal Arena

Actuele weer in Gerlos

Google map

Google map of Gerlos

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen