Zillertal Arena

Piste informatie
Makkelijk: 43 km
Gemiddeld: 89 km
Moeilijk: 11 km

Zillertal Arena is één van de grotere skigebieden van Oostenrijk. Het skigebied is gelegen in de regio Tirol en wordt gevormd door de vakantiedorpen Gerlos, Hochpillberg, Schlitters, Uderns en Zell im Ziller. De Zillertal Arena reikt van 1300 tot een maximum van 2505 meter hoogte en beschikt over meet dan 160 kilometer aan pistes. De pistes zijn voornamelijk geschikt voor beginnende en licht gevorderde skiërs en snowboarders. Wel zijn er een aantal pittige zwarte afdalingen, een uitdaging voor de beste skiërs onder ons.

Kunstsneeuw

Een groot deel van het skigebied is beschermd met kunstsneeuw, waardoor het zeer sneeuwzeker is. Dit betekent dat u hier in het gehele winterseizoen, uw favoriete wintersport beoefenen. Naast skiën en snowboarden (er is ook een funpark met halfpipe), kunt u hier rodelen, langlaufen en ook winterwandelingen maken. In totaal bezit het Zillertal Arena ongeveer 53 kilometer aan langlaufloipes en zeven kilometer aan rodelbanen.

Uiteraard kunt u hier na een sportieve dag gezellig een hapje en een drankje nemen in één van de vele bergrestaurants. Ook op het gebied van après-ski heeft de Zillertal Arena veel te bieden. Vooral Gerlos staat bekend om de gezellige oer-Hollandse après-skihutten.

Ski bestemmingen in het skigebied Zillertal Arena:

Gerlos

Hochpillberg

Schlitters

Uderns

Zell im Ziller

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Specificaties skigebied Zillertal Arena

Afstand tot Utrecht: 942 km
Hoogte skigebied: 580 m - 2.500 m
Hoogteverschil: 1200 m
Totale lengte pistes: 139 km
Blauwe pistes: 43 km
Rode pistes: 89 km
Zwarte pistes: 11 km
Langlaufloipes: 215 km
Skischool:

Google map

Google map of Zillertal Arena

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen