Grunau Im Almtal

Piste informatie
Makkelijk: 11 km
Gemiddeld: 9 km
Moeilijk: 1 km
accommodaties
6 vakantiehuizen in Grunau Im Almtal via Chalet.nu

6 vakantiehuizen

in Grunau Im Almtal via Chalet.nu
7 hotels in Grunau Im Almtal via Booking.com

7 hotels

in Grunau Im Almtal via Booking.com

Grünau im Almtal is een wintersportbestemming, gelegen in de regio Oberösterreich, aan de rand van het Totes Gebirge in het relatief onbekende skigebied Kasberg. Het is een charmant dorp, dat nog vrij onbekend is bij de toerist. Toch is het een aanrader, vooral voor gezinnen met kinderen. Dit vanwege de gratis kinderopvang (vanaf 3 jaar), de overzichtelijkheid en de gemoedelijke sfeer. Ook het feit dat u hier ver verwijderd bent van het massatoerisme is een pluspunt voor gezinnen.

Kasberg

Grünau beschikt over een eigen skigebied, genaamd Kasberg. Dit skigebied reikt van 620 tot 1600 meter. Zelf ligt het skidorp op een hoogte van 527 meter. Twaalf skiliften brengen u naar de top van het skigebied op de Kasberg. Hier treft u veertig kilometer aan skipisten. Hiervan is 21 kilometer blauw, 17 kilometer rood en twee kilometer zwart. We mogen dus wel stellen dat het skigebied van Grünau im Almtal vooral geschikt is voor beginners en kinderen.

Uitstekend voor snowboarders

De uitstekend verzorgde pisten lenen zich ook uitstekend voor snowboarders. Tevens is een funpark, met boardercross en halfpipe. Ook zijn er allerlei andere wintersporten te beoefenen in en rond Grünau. Langlaufers hebben de beschikking over ongeveer twintig kilometer aan loipes. Geniet tijdens uw tocht van de prachtige natuur. De natuur kunt u ook gewoon te voet verkennen. Er zijn namelijk vele winterwandelpaden uitgestippeld. Een groot pluspunt van Grünau im Almtal is dat er vanaf december tot eind maart vrijwel zeker voldoende sneeuw ligt.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Grunau Im Almtal

Google map

Google map of Grunau Im Almtal

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen