Gruppenumlaufbahn Kasberg © OÖ.Tourismus/Weissenbrunner

Kasberg

Piste informatie
Makkelijk: 11 km
Gemiddeld: 9 km
Moeilijk: 1 km

620 m - 1.600 m
980 m
40 km
Logo skigebied Kasbergligging Kasberg in Oostenrijk

Kasberg is een skigebied in de regio Oberösterreich in het noorden van Oostenrijk. Het centrum van dit skigebied is het vakantiedorpje Grünau im Almtal. Het skigebied bevindt zich op een hoogte van tussen de 620 en 1.600 meter. Dit is niet erg hoog, maar toch is het gebied vrij sneeuwzeker, mede door de aanwezigheid van de vele sneeuwkanonnen die 80% van de piste bedienen. In totaal heeft Kasberg de beschikking over ongeveer 21 kilometer piste. Het skigebied biedt vooral mogelijkheden voor beginners en gezinnen met kinderen. De pistes zijn namelijk overzichtelijk en goed begaanbaar. Voor de gevorderde skiër of snowboarder is er ongeveer een kilometer aan zwarte piste en een funpark.

Geslaagde vakantie

Voor de nodige gezelligheid, bent u in Kasberg ook zeker op de goede plaats. Het vakantiedorp Grünau im Almtal heeft leuke mogelijkheden voor avondvertier. Het skigebied heeft dus alles in huis voor een geslaagde vakantie.

Kinderen

Bij de kinder ski-arena bij het bergstation zijn er beginners-vriendelijke systemen, zoals transportbanden en carrousel. De oudere kinderen vinden op 1.600 meter boven de zeespiegel het freestyle park met een aparte lift. Rails, boxen, Lollipop, sprongen en meer neigen niet alleen om zelf te testen, maar ook voor het bekijken van de aanwezige freestylers.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Momenteel is er (nog) geen sneeuwinformatie bekend.

Actuele weer

Er is momenteel (nog) geen weerinformatie bekend

Specificaties skigebied Kasberg

Afstand tot Utrecht: 956 km
Hoogte skigebied: 620 m - 1.600m
Hoogteverschil: 980 m
Totale lengte pistes: 40 km
Blauwe pistes: 11 km
Rode pistes: 9 km
Zwarte pistes: 1 km
Langlaufloipes: 20 km
Skischool:

Google map

Google map of Kasberg