Hopfgarten Im Brixental

Piste informatie
Makkelijk: 137 km
Gemiddeld: 128 km
Moeilijk: 17 km
accommodaties
38 vakantiehuizen in Hopfgarten Im Brixental via Chalet.nu

38 vakantiehuizen

in Hopfgarten Im Brixental via Chalet.nu
57 hotels in Hopfgarten Im Brixental via Booking.com

57 hotels

in Hopfgarten Im Brixental via Booking.com

De wintersport bestemming Hopfgarten im Brixental maakt deel uit van het skigebied Skiwelt Wilder Kaiser Brixental, gelegen in de regio Tirol. Hopfgarten ligt aan het begin van het Brixental en bezit een klein en gezellig dorpscentrum. Het skidorp is niet belast met het massatoerisme en heeft daardoor haar authentieke karakter weten te behouden. Wel bezit het alle basisfaciliteiten en zelfs een aantal restaurants en bars.

Skiwelt Wilder Kaiser

Hopfgarten im Brixental staat in directe verbinding met het skigebied Skiwelt Wilder Kaiser Brixental. Dit skigebied bestaat naast Hopfgarten, uit de skidorpen Brixen, Ellmau Going, Itter, Kufstein, Scheffau, Söll, Westendorf en Worgl. Deze skidorpen staan met elkaar in verbinding door middel van een gratis skibus.

Beginnende skiërs en Snowboarders

Het skigebied van Wilder Kaiser Brixental reikt van 730 tot ongeveer 1950 meter hoogte. Boven wacht u een skiparadijs van in totaal 250 kilometer aan pisten. Hiervan is 108 kilometer blauw, 120 kilometer rood en 22 kilometer zwart. Vooral beginnende als lichtgevorderde skiërs en snowboarders komen hier dus aan hun trekken. Ook is er een funpark, met halfpipe en boardercross in het skigebied.

Rodelbaan

Daar blijft het niet bij. Liefhebbers van de langlaufsport mogen in hun handjes knijpen in Skiwelt Wilder Kaiser Brixental. Hier vindt u namelijk circa 170 kilometer aan loipes. Ook leuk zijn de vele winterwandelingen die hier gemaakt kunnen worden. Liefhebbers van snelheid hebben de beschikking over een circa drie kilometer lange rodelbaan.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Hopfgarten Im BrixentalSkiWelt Wilder Kaiser Brixental
Dal Berg
Sneeuw 0 cm 0 cm

Actuele weer in Hopfgarten Im Brixental

Google map

Google map of Hopfgarten Im Brixental

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen