Imst Gurgltal

Piste informatie
Makkelijk: 4 km
Gemiddeld: 3 km
Moeilijk: 2 km
accommodaties
2 vakantiehuizen in Imst Gurgltal via Chalet.nu

2 vakantiehuizen

in Imst Gurgltal via Chalet.nu
22 hotels in Imst Gurgltal via Booking.com

22 hotels

in Imst Gurgltal via Booking.com

Het skioord Imst – Gurgltal bevindt zich in de regio Tirol, in het westelijke deel van Oostenrijk. Imst is een gemoedelijke kleine stad, waarin u zich geen zorgen hoeft te maken dat u midden in het massatoerisme terecht komt. Het is dan ook een ideale wintersportbestemming voor gezinnen met kinderen en rustzoekers. Dat betekent niet dat hier in de avonduren helemaal niets te doen is. Sterker nog, bij de pisten vindt u talloze skihutten.

Het eigen skigebied van Imst – Gurgltal reikt tot een hoogte van ongeveer 2100 meter en bezit ongeveer negen kilometer aan skipistes. De pistes zijn onderverdeeld in zes kilometer blauwe, twee kilometer rode en één kilometer zwarte piste. Ook is er een aparte oefenpiste voor beginners en kleine kinderen. Niet alleen de stad zelf, maar ook het skigebied is dus ideaal voor gezinnen. Een groot voordeel is ook dat u hier niet bang hoeft te zijn voor grote rijen voor de liften.

Voor langlaufers zijn er uitstekende voorzieningen. Zij kunnen gebruik maken van een loipenet van ruim 42 kilometer. Een onderdeel hiervan is de beroemde 25 kilometer lange Gurgltalloipe. Ook kunt u diverse prachtige winterwandelingen maken, kunt u rodelen en schaatsen op de overdekte kunstijsbaan van Imst.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Actuele weer in Imst Gurgltal

Google map

Google map of Imst Gurgltal

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen