Imst Gurgltal

Piste informatie
Makkelijk: 4 km
Gemiddeld: 3 km
Moeilijk: 2 km

Imst Gurgltal is een skigebied in de deelstaat Tirol. Het skigebied wordt gevormd door het gelijknamige skidorp. Imst Gurgltal reikt tot een hoogte van ongeveer 2100 meter en bezit ongeveer negen kilometer aan skipistes. De pistes zijn onderverdeeld in zes kilometer blauwe, twee kilometer rode en één kilometer zwarte piste. Het moge dus duidelijk zijn dat dit skigebied vooral geschikt is voor beginners en gezinnen met kinderen. Ook is er een aparte oefenpiste voor beginners en kleine kinderen.

Grote skigebieden in de buurt

Bevinden zich er toch een aantal topskiërs in het gezin, vrees dan niet. De grote skigebieden in de regio Tirol, bevinden zich op nog geen twintig minuten rijden. Wilt u gebruik maken van de pistes van deze skigebieden, dan dient u in het bezit te zijn van een gezamenlijke skipas.

Grote mogelijkheden voor langlaufers

Langlaufers hoeven absoluut niet naar een ander skigebied. De ruim 42 kilometer aan langlaufloipes, waaronder de bekende 25 kilometer lange Gurgltalloipe, biedt grote mogelijkheden voor op de lange latten. Ook kunt u diverse prachtige winterwandelingen maken, kunt u rodelen en schaatsen op de overdekte kunstijsbaan van Imst.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Dorpen

Specificaties skigebied Imst Gurgltal

Afstand tot Utrecht: 855 km
Hoogte skigebied: 1.000 m - 2.100 m
Hoogteverschil: 1100 m
Totale lengte pistes: 9 km
Blauwe pistes: 4 km
Rode pistes: 3 km
Zwarte pistes: 2 km
Langlaufloipes: 42 km
Skischool:

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen