Ischgl

Piste informatie
Makkelijk: 39 km
Gemiddeld: 155 km
Moeilijk: 35 km
accommodaties
16 vakantiehuizen in Ischgl via Chalet.nu

16 vakantiehuizen

in Ischgl via Chalet.nu
208 hotels in Ischgl via Booking.com

208 hotels

in Ischgl via Booking.com

De wintersport bestemming Ischgl bevindt zich het fraaie Paznauntal. Het is een populair skidorp met status. Het is hier echter wel hip en trendy wat ook goed te merken is aan de prijzen in en rondom Ischgl. Alles is hier net even wat duurder en dat moet je er voor overhebben. Toch blijven wintersporters hier terugkomen. Daar blijkt wel uit wat voor een bijzonder skigebied het is. Ischgl is namelijk één van de mooiere skigebieden van Oostenrijk. Ook de après-ski is beroemd. Liefhebbers kunnen hun geluk hier niet op, met de vele barretjes en discotheken, waar het feest tot diep in de nacht doorgaat.

Uitdaging voor gevorderden

Het skigebied Ischgl im Paznauntal reikt van 1377 tot 2872 meter hoogte. Het Paznauntal staat bekend om de kilometerslange pistes, de veelzijdigheid en boven alles de sneeuwzekerheid. In totaal biedt Ischgl circa 230 kilometer aan skipisten. Hiervan is 38 kilometer blauw, 127 kilometer rood en 45 kilometer zwart. We kunnen dus wel stellen dat het skigebied geschikt is wintersporters van alle niveaus. Zo zijn er voor beginners speciaal vlakke en brede pisten. De gevorderde skiërs en snowboarders vinden behoorlijk wat uitdaging op de zwaardere pistes. Het skigebied is kortom zeer geschikt voor de gevorderde wintersporter, die het niet erg vindt om iets meer te betalen.

Freestyle snowbaorden

Maar er is nog veel meer te doen in Ischgl. Voor Freestyle snowboarders zijn er uitdagende mogelijkheden. Zo zijn er twee funparks, een halfpipe en Boarder's Paradies, één van de grootste en meest uitdagende van Europa. Uiteraard bevindt zich in het dal een prima netwerk van langlaufloipes. In totaal hebben de mensen op de lange latten de beschikking over 48 kilometer aan loipes. Rodelaars hebben de beschikking over zeven kilometer rodelplezier.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

IschglIschgl Im Paznauntal
Dal Berg
Sneeuw 0 cm 0 cm
Verse sneeuw 0 cm 0 cm

Actuele weer in Ischgl

Google map

Google map of Ischgl

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen