Ischgl Im Paznauntal

Piste informatie
Makkelijk: 39 km
Gemiddeld: 150 km
Moeilijk: 34 km

Ischgl im Paznauntal is een skigebied in de regio Tirol. Het skigebied wordt voornamelijk gevormd door het vakantiedorp Ischgl. Dit is één van de eerste dorpen in Tirol, die zich volledig specialiseerde in het moderne skitoerisme. Het skigebied bevindt zich op een hoogte van tussen de 1400 en de 2864. Het bevindt zich in één van de meest sneeuwzekere plekken in Tirol, op de grens met het Zwitserse Samnaun.

Zeer gevarieerd skigebied

Het skigebied bestaat uit 230 kilometer aan skipiste en hiermee is het één van de grootste van Oostenrijk. Vanuit het centrum van Ischgl vertrekken drie gondelliften. Eenmaal boven gekomen treft u een zeer gevarieerd skigebied, met voor alle talenten, van beginner tot gevorderde enorm veel keuze. De ongeveer veertig skiliften brengen u naar de juiste piste.

Freestyle snowboarden

Voor Freestyle snowboarders zijn er uitdagende mogelijkheden. Zo zijn er twee funparks, een halfpipe en Boarder's Paradies, één van de grootste en meest uitdagende van Europa. Uiteraard bevindt zich in het dal een prima netwerk van langlaufloipes. In totaal hebben de mensen op de lange latten de beschikking over 48 kilometer aan loipes.

Veel après-ski mogelijkheden

Houdt u wel van de nodige gezelligheid? Ischgl im Paznauntal biedt vele après-skimogelijkheden. Een ideale mogelijkheid om een sportiviteit met feest te combineren tijdens uw vakantie.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Dorpen

Specificaties skigebied Ischgl Im Paznauntal

Afstand tot Utrecht: 968 km
Hoogte skigebied: 1.377 m - 2.872 m
Hoogteverschil: 1472 m
Totale lengte pistes: 172 km
Blauwe pistes: 39 km
Rode pistes: 150 km
Zwarte pistes: 34 km
Langlaufloipes: 48 km
Skischool:

Google map

Google map of Ischgl Im Paznauntal

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen