Itter

Piste informatie
Makkelijk: 137 km
Gemiddeld: 128 km
Moeilijk: 17 km
accommodaties
19 vakantiehuizen in Itter via Chalet.nu

19 vakantiehuizen

in Itter via Chalet.nu
26 hotels in Itter via Booking.com

26 hotels

in Itter via Booking.com

De wintersport bestemming Itter maakt deel uit van het skigebied Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental, gelegen in de regio Tirol. Itter is een gemoedelijk dorp aan de voet van de Hohe Salve. Een ideaal gebied om zowel in de zomer als in de winter een flinke wandeling te maken. Het skidorp is niet belast met het massatoerisme en heeft daardoor haar authentieke karakter weten te behouden. Itter is dan ook vooral een skidorp voor wintersporters die van rust houden.

Itter staat in directe verbinding met het skigebied Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental. Dit skigebied bestaat naast Itter, uit de skidorpen Brixen, Ellmau – Going, Hopfgarten, Kufstein, Scheffau, Söll, Westendorf en Worgl. Deze skidorpen staan met elkaar in verbinding door middel van een gratis skibus.

Het skigebied van Wilder Kaiser – Brixental reikt van 730 tot ongeveer 1950 meter hoogte. Boven wacht u een skiparadijs van in totaal 250 kilometer aan pisten. Hiervan is 108 kilometer blauw, 120 kilometer rood en 22 kilometer zwart. Vooral beginnende als lichtgevorderde skiërs en snowboarders komen hier dus aan hun trekken. Ook is er een funpark, met halfpipe en boardercross in het skigebied.

Daar blijft het niet bij. Liefhebbers van de langlaufsport mogen in hun handjes knijpen in Skiwelt Wilder Kaiser – Brixental. Hier vindt u namelijk circa 170 kilometer aan loipes. Ook leuk zijn de vele winterwandelingen die hier gemaakt kunnen worden. Liefhebbers van snelheid hebben de beschikking over een circa drie kilometer lange rodelbaan.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

ItterSkiWelt Wilder Kaiser Brixental
Dal Berg
Sneeuw 0 cm 0 cm

Actuele weer in Itter

Google map

Google map of Itter

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen