Lech

Piste informatie
Makkelijk: 143 km
Gemiddeld: 142 km
Moeilijk: 55 km

De wintersport bestemming Lech maakt deel uit van het skigebied Lech, Oberlech & Zürs, gelegen in de westelijke regio Vorarlberg. Lech am Arlberg, zoals het dorp volledig heet, is één van de bekendste wintersportplaatsen in Oostenrijk. Het is een modaine, maar zeer gezellige plaats, niet voor niets dat de Koninklijke familie hiernaartoe op wintersport gaan.

Het centrum van Lech biedt vele ontspanningsmogelijkheden. Zo zijn er gezellige restaurants, bars en terrasjes en geven de vele luxe winkels het een mondaine uitstraling.

Het skidorp Lech behoort net als Zürs tot het bekende skigebied Lech, Oberlech & Zürs. Hier treft u een breed assortiment aan afdalingen en overige wintersportmogelijkheden. In totaal heeft het skigebied de beschikking over ongeveer 276 kilometer aan pistes. Hiervan is 108 kilometer blauw, 138 kilometer rood en dertig kilometer zwart. De pistes zijn over het algemeen goed verzorgd, maar niet al te moeilijk. Toch is er ook voor de gevorderde skiër genoeg uitdaging. Zo is er ongeveer dertig kilometer aan zwarte pistes en zijn er uitgebreide mogelijkheden om off-piste te gaan.

Het skigebied is één van de meest modieuze en duurste van Oostenrijk. Voordat u op wintersport gaat, dient u dus nog even snel naar de winkel te gaan voor de nieuwste modellen van skioutfits. Toch zijn er ook diverse goedkope pensions.

Naast skiën kunt u hier ook redelijk goed langlaufen. In totaal beschikt Lech over een loipenet van ongeveer veertig kilometer. Ook rodelen behoort tot de mogelijkheden. De rodelbaan van Lech is ongeveer vier kilometer lang. Snowboarders kunnen hun kunsten vertonen in het funpark of op de boardercross.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

LechLech Oberlech Zurs
Dal Berg
Sneeuw 0 cm 0 cm

Actuele weer in Lech

Google map

Google map of Lech

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen