Lech Oberlech Zurs

Piste informatie
Makkelijk: 143 km
Gemiddeld: 142 km
Moeilijk: 55 km

Lech, Oberlech & Zurs is een skigebied in het zogenaamde Arlberggebied, genoemd naar de Arlbergpas, die de grens vormt tussen de deelstaten Vorarlberg en Tirol. Dit skigebied ligt echter aan de kant van Vorarlberg, waar bijvoorbeeld St. Anton aan de kant van Tirol is gelegen. Het is een zeer groot skigebied, dat zich bevindt op een hoogte van tussen de 1304 tot 2438 meter.

Niet al te moeilijke pistes

In totaal heeft het skigebied de beschikking over ongeveer 276 kilometer aan pistes. De pistes zijn over het algemeen goed verzorgd, maar niet al te moeilijk. Dit maakt Lech, Oberlech & Zurs tot een perfecte plaats voor beginners en mensen die niet al te moeilijk willen skiën. Toch is er ook voor de gevorderde skiër genoeg uitdaging. Zo is er ongeveer dertig kilometer aan zwarte pistes en zijn er uitgebreide mogelijkheden om off-piste te gaan.

Modieus maar duur

Het skigebied is één van de meest modieuze en duurste van Oostenrijk. Voordat u op wintersport gaat, dient u dus nog even snel naar de winkel te gaan voor de nieuwste modellen van skioutfits. In de vakantiedorpen Lech en Zurs bevinden zich vele trendy après-skimogelijkheden. Deze feesten gaan door tot in de late uurtjes.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Dorpen

Specificaties skigebied Lech Oberlech Zurs

Afstand tot Utrecht: 875 km
Hoogte skigebied: 1.450 m - 2.811 m
Hoogteverschil: 1500 m
Totale lengte pistes: 407 km
Blauwe pistes: 143 km
Rode pistes: 142 km
Zwarte pistes: 55 km
Langlaufloipes: 80 km
Skischool:

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen