Leogang

Piste informatie
Makkelijk: 140 km
Gemiddeld: 110 km
Moeilijk: 20 km
accommodaties
33 vakantiehuizen in Leogang via Chalet.nu

33 vakantiehuizen

in Leogang via Chalet.nu
111 hotels in Leogang via Booking.com

111 hotels

in Leogang via Booking.com

De wintersport bestemming Leogang maakt deel uit van het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang, gelegen in de regio Salzburg(erland). Leogang is een gemoedelijk skioord, dat in de winter zeer populair is onder wintersporters. Leogang zal echter wel altijd het kleine broertje van Saalbach en Hinterglemm blijven. In Leogang zit u dus wel dicht bij het vuur, maar de absolute drukte mist u hier. Bovendien is het hier goedkoper. De pistes zouden hier iets beter onderhouden kunnen worden maar deze zijn wel voldoende en veelal lekker breed en ook rustiger.

Vanaf Leogang heeft u een goede busverbinding naar de buurgemeenten Hinterglemm, Maishofen, Saalbach, Viehhofen en Vorderglemm. Dit brengt veel opties met zich mee. De plek is zowel goed voor beginners als gevorderden, daarnaast is het ook een erg kindvriendelijke wintersportplaats. De après ski is niet groots maar in en rondom Leogang hoeft niemand zich te vervelen.

Het skigebied van Leogang heeft voor ieder wat wils. Het totale wintersportgebied beschikt over 200 kilometer aan pisten. Hiervan is 90 kilometer blauw, 95 kilometer rood en vijftien kilometer zwart. Ook langlaufers hoeven zich hier absoluut niet te vervelen. Zij kunnen gebruik maken van een loipenet van eveneens 200 kilometer. Snowboarders kunnen hun kunsten vertonen in het funpark en op de halfpipe.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

LeogangSkicircus Saalbach Hinterglemm Leo35
Dal Midden
Sneeuw 20 cm 25 cm
Verse sneeuw 35 cm

Actuele weer in Leogang

Google map

Google map of Leogang

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen