Lofer

Piste informatie
Makkelijk: 31 km
Gemiddeld: 12 km
Moeilijk: 3 km
accommodaties
39 hotels in Lofer via Booking.com

39 hotels

in Lofer via Booking.com

De wintersport bestemming Lofer maakt deel uit van het skigebied Loferer Alm, gelegen in de regio Salzburg(erland). Het skidorp staat een beetje in de schaduw van de bekende buren, als Saalbach en Hinterglemm. Maar dat betekent niet dat Lofer niet aan te raden is. Lofer is een wat ouderwets maar gezellig skidorp, waar de wintersport nog op nummer één staat. Lofer trekt vooral gezinnen met kinderen, omdat het rustig, gemoedelijk en overzichtelijk is.

Daar komt nog eens bij dat het skigebied rondom Lofer helemaal niet zo verkeerd is. In totaal biedt het 46 kilometer aan skipisten. Hiervan is 31 kilometer blauw, 12 kilometer rood en drie kilometer zwart. We kunnen dus wel stellen dat het skigebied vooral geschikt is voor beginners en gezinnen met kinderen. Ook langlaufers hoeven zich zeker niet te vervelen. Lofer biedt aansluiting op een loipenet van ongeveer 54 kilometer. Grote mogelijkheden dus voor zo'n klein skioord.

Voor de après-ski hoeft u niet naar Lofer te komen. Heeft u toch een keer zin om een feestje te vieren? Dan is het altijd mogelijk om naar skioorden als Saalbach en Hinterglemm te reizen. Unken, dat samen met Lofer het skigebied Loferer Alm vormt, staat eveneens niet bekend als feestoord, maar heeft ook weer haar eigen charme. Deze twee skidorpen staan met elkaar in verbinding door middel van de gratis skibus.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

LoferLoferer Alm (Almenwelt)
Dal Midden Berg
Sneeuw 0 cm 0 cm 0 cm

Actuele weer in Lofer

Google map

Google map of Lofer

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen