Olympia Skiworld Innsbruck

Piste informatie
Makkelijk: 352 km
Gemiddeld: 554 km
Moeilijk: 158 km

Olympia Skiworld Innsbruck is een groot skigebied in de deelstaat Tirol. Het skigebied wordt gevormd door de skioorden: Axams, Gotzens, Igls, Innsbrück, Kolsass, Mutters, Oberperfuss en Tulfes. In dit skigebied is sneeuw gegarandeerd. De 295 kilometer aan pistes, perfect voor skiërs, free riders en snowboarders, reiken maximaal tot een hoogte van 3.200 meter. Olympia Skiworld behoort tot de top wintersportbestemmingen in de Alpen. Vanuit alle skidorpen in dit skigebied, zijn de pistes gemakkelijk te bereiken.

Enorm uitdagende pistes

Het skigebied heeft voor een ieder enorm veel te bieden. Zo zijn er gemakkelijke afdalingen voor beginners, steilere afdalingen voor gevorderden en enorm uitdagende pistes voor de beste snowboarders, skiërs en free riders onder ons. Langlaufers kunnen gebruik maken van een loipenetwerk van meer dan 300 kilometer. In de wijde omgeving van Innsbruck kunnen fraaie wandelingen van tientallen kilometers worden gemaakt.

Bruisende vakantiedorpen

U kunt hier onbeperkt genieten van de vele mogelijkheden voor sportieve activiteiten in de sneeuw, tot ver in het voorjaar. In de bruisende vakantiedorpen rondom Innsbruck treft u talloze uitgaansmogelijkheden.

Sneeuwhoogte en Weer

Sneeuwhoogte

Er is (nog) geen actuele sneeuw informatie bekend.

Actuele weer

Dorpen

Specificaties skigebied Olympia Skiworld Innsbruck

Afstand tot Utrecht: 886 km
Hoogte skigebied: 760 m - 3.210 m
Hoogteverschil: 850 m
Totale lengte pistes: 1059 km
Blauwe pistes: 352 km
Rode pistes: 554 km
Zwarte pistes: 158 km
Langlaufloipes: 1300 km
Skischool:

Zoeken

Socialize

Mis niets!

Meld je aan en mis niets van onze exclusieve aanbiedingen en tips.

Advertentie

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen